2011. szeptember 28., szerda

Frizura, amivel Vastag Csabánál is nyerő lehetsz

Hajas László saját fenségterületére csábította a hírességeket. Miközben a fodrászutánpótlás extrém és fenséges alkotásait zsűrizték, megtudtuk, hogy Vastag Csabának volt már ezüst haja, Keresztes Ildikó kétszer volt életében öcsi, és hogy még a kényes ízlésű Hajas sem vesz észre elsőre mindent.

A platinaszőke némi rózsaszín beütéssel, lángvörös és fekete egy kis lilával megspékelve, az idei ősszel nagy divat lesz. Az sem kizárt, hogy egyre több kisfiús hajú nő rohangál majd az utcákon.

Hajas László vágta le rövidre Ördög Nóra haját is, ezzel elindítva a fiús frizura hullámot. Rövid hajú lányok, figyelem! Van egy jó hírünk: Vastag Csabának is a fiús lányok jönnek be!

Csabi egyébként hosszabb hajat hordott régen, amit zselével fésült hátra. A zselét azóta felváltotta a wax, rövidebb is lett a sérója, és már színekkel sem kísérletezik annyit, mint korábban. Varga Viktornak nincs elvárása a nők frizuráját illetően, mindenesetre valamit mégiscsak jelent, hogy eddig kizárólag barna hajú hölgyekkel tudott hosszabb távra tervezni. Szabó Ádám gyerekkorában göndör szőke fürtjeivel csábította el a lányokat, ma már inkább harmónikájával udvarol nekik.

Nyerj értékes nyereményeket.

Nos, úgy tűnik, az ősz mindig hoz valami változást az ember életébe, és ne feledjék, hogy egy hajszín vagy egy hajvágás is csodákra képes.