2015. július 19., vasárnap

Vastag Csaba: "Megtisztelő, és örülök"

Magyarország mellett Csehországba és Szlovákiába is megvették Vastag Csabát mint reklámsztárt. - írja a Blikk.Az énekes pár hónapja egy ismert német tejtermék hirdetéséhez adta a nevét és persze az arcát is, a cég pedig, úgy tűnik, nagyon elégedett vele. Az eredmény: máshol is játszani fogják a Csabi főszereplésével készült reklámokat. 

A két említett országon kívül Németországgal és Lengyelországgal is tárgyal a magyar sztár menedzsmentje, ami azért is nagy hír, mert a vállalat eddig minden országban saját verziót készített egy helyi hírességgel, a németeknél egy ismert focista, majd egy világbajnok szörföző, a lengyeleknél pedig egy röplabdasztár volt a cég arca.

– Megtisztelő, és örülök, mert ezek szerint jól csináltam a dolgom. A szlovák döntésben talán közrejátszott, hogy sokat járunk arra. Mindenesetre vicces volt hallani magam szlovákul – nevetett Csaba, aki elmesélte: a reklám forgatásakor úgy érezte magát, mint egy világsztár. 

Vastag Csaba kiadványok, érdekességek ITT.


Vastag Csaba kiadványok a Libri oldalán.

Vastag Csaba érdekességek a Lira.hu-n.

– Olyan volt az egész, mint egy hollywoodi forgatás. Azt a lakókocsit kaptam, amelyben Bruce Willis lakott a Die Hard 5. készítésekor. Nagyon megadták a módját, igazi minőségi munka volt, ami számomra fontos tényező. Volt már arra példa, hogy többmilliós reklámajánlatot utasítottunk vissza egyetértésben a menedzsmentemmel, mert nem lettem volna hiteles az adott termék arcaként.

Fontos számomra, hogy azonosulni tudjak a termékkel, és hiteles maradjak. Nem szeretnék minden második reklámban én szerepelni, nagyon megválogatom, mihez adom a nevem – jelentette ki az énekes.

Nézd meg a reklámot ITT

Nyomj egy lájkot, ha kedveled Vastag Csaba előadását.