2014. január 19., vasárnap

Vastag Csaba, az örök kóborló - ma éjjel a Portréban

Egy giga-mega koncert előtt rengeteg a munka, nincs megállás, de Vastag Csaba kivételt tesz Barabás Évivel, és lelassul egy picit a Portré stúdiójában. Az X-Faktor óta meg sem áll, s bár az első nagykoncertje csak most márciusban lesz, nagyon büszkén néz ránk a plakátokról.

Azt mondja, az X-Faktor tehetségkutató után értelmet nyert az a sok munka, ami azt megelőzte. Gyermekkorában a nagymama megjósolta, hogy örök kóborló lesz, s bizony Csaba tényleg örök körforgásban él, közösségi ember, színpadon szerepel, együttese volt, van, énekel, szöveget ír. Éppen ezért egy táska, vagy egy bőrönd volt a szekrénye és boldog volt, amikor 28 évesen végre, ahogy ő mondja, átvitt értelemben is kipakolhatott.

A gyors beszéd, a sietség, az elv, miszerint aludjunk sokat, de gyorsan, a későn fekvés és korán kelés, ez mind, mind Csaba velejárója.

Az álmai teljesültek, bár gyermekkori álma, hogy bicikliversenyző legyen, már nagyon távolinak tűnik. Szeretne majd persze gyermeket, családot, de egyelőre nagyon elfoglalt, lehet is, hiszen a meghívást nem szokta visszautasítani, három ember neki éppen olyan fontos, mint három millió.

A vasárnap esti Portréban Vastag Csabának megköszöntük, hogy egy picit lassult velünk!

Részletek a Portréban vasárnap éjjel 23:55-kor!


Nyomj egy lájkot, ha kedveled Vastag Csaba előadását.