2013. december 29., vasárnap

Vastag Csaba: "A következő másodperc, ami érdekel, és..."

Akik nézték az első X Faktor adásait, azok tudják, hogy Magyarországon senki nem tud úgy kamerába nézni, mint Vastag Csaba.

Gyerekként nem volt az a tipikus jó gyerek, elmondása szerint ma sem az. A három fiú testvért a szülők nagyon jó neveltetésben részesítették, Csabát mégis csak az általános iskolában érdekelte a tanulás, később inkább a zenében fejezte ki magát. A középiskolában a szőke hajú fiúból barna, göndör hajú kamasz vált, aki a rendőrtől az orvosig sok minden szeretett volna lenni.

6 éves korától sportol, kezdetben csak azért, mert jó kibúvó volt a leckeírás alól. Asztaliteniszezett, kosárlabdázott és elkezdte az akrobatikus rock and rollt is. A tánchoz a Szombat esti láz című televíziós műsor kapcsán volt alkalma visszacsöppenni, ám ha nagy ritkán szórakozóhelyre megy sosem táncol, inkább a bárpultnál könyöklő típus.

28 éves volt, amikor az X faktorban feltűnt, de a tehetségkutató előtt is komoly sikereket ért el a szakmában. Testvérét, a műsorba szintén bejutó Tamást vitte a válogatásra autóval, mert Tomi még nem kapta meg a jogosítványát – ott hallotta, hogy még lehet jelentkezni a versenyre. A története azóta a közönség számára is ismert.

„A holnapot szoktam megtervezni, azt viszont meg szoktam! A következő másodperc, ami érdekel, és igyekszem minden egyes másodpercbe a lehető legtöbb energiát belerakni…”

/Fekete Tímea/

Nyomj egy lájkot, ha kedveled Vastag Csaba előadását.